Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tillsammans

din tanke är min tanke är vår tanke
vill du så vill jag så vill vi




Fri vers av Niklas Gladh
Läst 523 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-06-10 21:51



Bookmark and Share


  ia VIP
som en påminnelse av något självklart,
trots att man undrar.

kanon
2009-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Niklas Gladh
Niklas Gladh