Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En liten tangentschottis.


Rotvälska


o älskade:

kärleken
är leken
för älskade
förälskade

att älska en
som älskar en

man älskar men
man älskar den
som älskar en

ja
älskar du mig
älskar jag dig
jag
älskar att
du älskar mig

o älskade oälskade:
inget är ditt
mitt i mitt hjärta

i kväll ska
vi älska
vi ell
ska vi ell
ska vi
ell ska vi ell
ska skallar ek
o älskade o älska de oälskade:

det är så här det är

så länge det är
du
så länge du är
här
så länge det här är
nu
så länge kärlek är den lek den enda lek den enda bleka lek som är




Fri vers av Göran P Rödholm
Läst 933 gånger och applåderad av 15 personer
Utvald text
Publicerad 2009-06-10 23:04



Bookmark and Share


  Berit Robin Lagerholm VIP
En text som trummar sig in i hjärtat från roten.
Mycket fin Göran.
2009-10-11

    Pistence
säger som Bim, en liten pärla.
2009-10-09

    Bim
...fint att hitta en så fin pärla som den här!Bokmärker och tackar.
2009-08-19

  Olof Lagerhorn VIP
Suverän lek med ord och associationer. Så stram text; ändå laddad med känsla och innebörd. Skickligt! Olof L
2009-07-04

  Sebastian Lönnlöv (sidhe)
En riktigt språkfenomenal innehållsmättad dikt som är i mina ögon fulländad från titelns första bokstav till slutets sista bokstav, och däremellan dansar du runt med mina läsarögon och säger så mycket samtidigt som budskapet aldrig tynger orden, de virvlar lätt vidare, favoritmärkes!
2009-06-19

  mikael ejdemyr VIP
Skönt att du benade ut detta nu, äntligen, och i god tid före ännu en midsommarnatts dröm eller sexkomedi.
2009-06-13

  Lilla My* VIP
Kärlek är en tokig dans
dock har den månget troget fans
som dansar uti dansen med
fast hjärtan hänger ut på sned

Nödrimskommentar men ändock...kul text som ger tankar!

http://www.poeter.se/viewText.php?textId=602495

2009-06-11

  Sturesdotter
inte lätt att läsa denna högt...o snabbt!
2009-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Göran P Rödholm
Göran P Rödholm