Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur gör D.?

Du leker med ord
Du leker kurragömma
med dina ord
du vet inte längre
var
att hitta
dina
ord

du leker med betydelsen i meningar
du skriver ner saker utan att tänka
du bildar vackra banor av bokstäver
men du vet inte vad det betyder

jag kritiserar dig för att jag tycker att du lyckas göra det så
vackert.
trots att du inte vet
vad
du
vill
säga

du gör särskrivning och sätter in punkter

och sedan får du ovationer från alla håll
och jag tänker på hur jag sätter ihop
och jag har svårt att inte skapa mönster

allting har en innebörd
allting bildar helhet

du är gränslöst
det är nog hemligheten




Fri vers av billie
Läst 191 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-06-11 00:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

billie
billie