Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den lilla svarta.

När det gör sådär ont
tänker jag att jag är ensam
då gör det ännu ondare

när jag gråter stora tårar
utan att någon ser
så blir tårarna ännu större

Du har krypit in under min hud
du har klätt av mig
du har fått mig att
berätta min största hemlighet

och jag är besviken
jag tycker inte att du vårdar
jag behövde någon som tog hand om
mig och min hemlighet

jag tog dig på bar gärning
du var påväg att dra
jag stod med bröstet uppsprättat från naveln
längst inne
satt den kvar

för mig att dö med

kunde du åtminstone
tagit den med dig?




Fri vers av billie
Läst 181 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-06-11 00:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

billie
billie