Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blondie burger.

Gränslöst och ogenerat kär
var jag i kille med
långt. nästan. svart hår
en riktig rambler

Där låg jag och undrade hur jag kunde ligga där
snart visade det sig att jag inte skulle ligga där
jag låg fel

han la sig med en blond istället
sedan stack dom ut i världen
men jag trivs bäst här
där jag kan lukta på...

...andra. mörka. män.

fast jag får eksem av mina krav
men jag ombeds höja ribban

nöjd kravlar jag omkring med bottenskrap
dom drar inte ut i världen
och jag är inte bra som blond




Fri vers av billie
Läst 199 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-06-11 12:41



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Att byta skepnad ett tag
vara en annan
än den man så lär vara
kan leda till delar av
identitetsupplösning
2009-06-11
  > Nästa text
< Föregående

billie
billie