Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

s/m

där blir jag Ghandi
den självuppoffrande kon
och köttkvarnen tar sällan hänsyn till filosofi

jag andas napalm
skjuter rygg
drar ut likmask ur korsryggen
korsbefruktar den anorektiska magen

odlar bullemi med en tandborste som lekkamrat
och bränner barbien tillsammans med mammas ogjorda bullar

där blir jag Mandela
tjugo år i fängelse kunde inte fånga mig
men jag träffade rövaren

s/m lekar med hästar i ett rosa flickrum
som definitivt inte är mitt
ssh vi kan aldrig dela det vi inte vet vad det betyder
jag går hem och

där blir jag Ted Gärestad
musiken utan ord
och gömmer alla franska kort under kudden

sen ligger jag med mina gossedjur
under sängen bränner mig på lampan och
drar vidare in i garderoben
där jag odlar gömställen
en illusion i skogsbranden




Fri vers av objekt3
Läst 465 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-06-11 02:13



Bookmark and Share


  zallander
nämen!
andas du napalmn
förtjänas


skickar en balograf i guld!
2013-01-18

    Trast
Intressant dikt med oväntade motivsammanföringar.
2009-06-11

  Joakim P Udd
aj mitt hjärta. den var rough.
2009-06-11
  > Nästa text
< Föregående

objekt3
objekt3