Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Första gången jag hade Telefon-Sex

 

 

 


jag hade telefonsex igår
det var min första gång
jag var inte ens beredd på det

det var sent
jag kände mig lite uttråkad och ensam
så jag ringde en vän

han svarade
och jag frågade vad han gjorde
han lät andfådd

fick veta att han hade sex med sin flickvän
och pratade med mig i telefon
jag ville inte störa så jag sa
åhfan kör på hejdå

men det var inte förrän efter jag lagt på
som jag insåg vad som hade hänt
jag hade precis haft telefonsex

kostade mig 69 öre
för en jävla minut
och inte fan kom jag heller

 

 

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 1120 gånger och applåderad av 29 personer
Publicerad 2009-06-11 07:09



Bookmark and Share


    Chidaper
den här "dikten" förgyllade min dag, tack! :D
2009-08-09

  Olsdotter
hahaha!
2009-08-05

  Måndagsbarn
Haha! klockren :D
2009-07-16

    prima donna
haha, denna var kuul!
2009-06-18

  fucking poetic
haha vad roligt
2009-06-15

  Njord
Underlig man som svarar i telefonen när han pökar!
2009-06-15

  Micky
hahaha underbart härlig text! :D
2009-06-12

  Slagord
Hahahaha! Tänk så mycket man kan åstadkomma med en allmänt sjukhumoristisk konversation mellan två övertrötta människor. ;)
och du hade rätt, jag sov bort hela dagen. Feels good, nae.

Men den här texten är grym fortfarande!
2009-06-11

  Louise. J
Hahaha. Fan va rädd jag blev när jag läste rubriken. HAHA ;D
2009-06-11

  parallellt
Genialiskt :)
2009-06-11

  Junitvillingen
Slutet får mig att dra på smilbanden riktigt ordentligt;-) Cool, läcker & humoristisk text! Applåder;-)
2009-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP