Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sånt händer idag, i vårt land...


Vårdföretag för ovård



I vårdföretaget så hade man gjort
”en del missar”
De var vårdare för flyktingmottagningar

De ena va ”obehöriga läkare”


Det andra, de var att man ”missat en information”

Att underrätta en kvinna, om att hon hade HIV



De känns som att såna missar

De liksom gränsar till mord

Eller dråp

Åtminstone risk för ”vållande till annans död”



Och man häpnar….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 127 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-08 01:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO