Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag byggde ett hus


Jag byggde ett hus
Åt oss
De var ett tag sen
Vi bodde där ett tag

Innan bankerna lyckades att döda kärleken
De gjorde det bra, med räntgapet så blev det 17%
Undrar hur många kärlekar de dödat
I % sett
Förr fick de fängelse för sånt, ocker...

Staten och Bildt hjälpte till
De kunde tydligen ändra på avtal i efterhand
"Garanterad ränta" och trappa för den
var tydligen bara "garanterad så länge vi har lust"

Så länge staten har lust så följer man avtal
Staten ska stå för rättvisan men inte själv....
Nu funderar jag på om man inte skulle bygga ett nytt
Eller skaffa ett gammalt som man kan
Renovera

För vad ska man göra på fritiden som snickare
”skriva poesi”
Haha ”vem vill göra sånt”




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 173 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-01-08 00:20



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Snickra ihop lite texter kanske?
2010-01-08

    eva m h
Men det ju kul att snickra med bokstäver ju ... :-)
2010-01-08
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO