Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ögonblick

Jag vill bara vara
och sitta och se
hur människorna går
mig förbi

En liten stund
Ett kort ögonblick

Möter jag ett par
främmande ögon






Fri vers av mariann
Läst 353 gånger
Publicerad 2005-09-26 13:01



Bookmark and Share


  Sebastian Lönnlöv (sidhe)
Ett enkelt men stort ämne - och en enkel men stor dikt. Jag uppskattar den, mycket.
2005-09-26
  > Nästa text
< Föregående

mariann
mariann