Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Något litet.



Jag lämnades kvar i regnet
sökte skydd
tillslut flöt jag iväg
till dig

älskling.
lägg dig ner
jag ska tvätta
din hud.


tro på mig

förklaring

jag är besegrad
och jag väntar på dig.

lägg dig ner
jag ska värma ditt skinn
jag kysser dina ögon
nu

ge mig något litet,
medan jag väntar




Fri vers av billie
Läst 174 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-06-11 17:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

billie
billie