Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi andas samma luft


Om drömmen som jag drömmer om och om igen kommer att bli sann så är det du och jag som kommer göra varandras dröm sann
Vi kommer att finnas där för varann
Vartenda andetag som vi tar gör vi för varann
Vi andas samma luft
Vi kämpar för vårt förhållande trots att det många gånger är tufft
Endast vi kan göra våran saga sann, och det gör vi genom att lita på varann
Om någon av oss gör någonting fel, så ger vi varann en knuff
En knuff då vi säger ………..
Bråka inte med mig för jag är jävligt tuff

Vi andas samma luft du och jag……………..

Ken Cassel
11/6-09.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 222 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-06-11 17:48



Bookmark and Share


  anits VIP
Fint och tänkvärt
2009-06-12
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel