Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Krakilerar


Tjejer tycker sej var så vuxna
Det har nog alltid varit så
De försöker få äldre boyfriends
Säga ”vad omogen du är” när argumenten tryter

Ja de är så till en viss ålder
Sen är de ”lammkött” som gäller där med

Men frågan är ofta om de är så vuxet egentligen
Och om man kan kalla det moget
Eller om de bara är gammal fernissa…
Som krakilerar tidigt….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 209 gånger
Publicerad 2010-01-07 19:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO