Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem tjänar på vad


Vem tjänar på, är alltid intressant,
Vem tjänade på Irak kriget?
Bush, ja, vapenhandlarna ja,
Som i vilken TV deckare som helst, motivet...


Motivet döljer sanningen
Allt är inte tillfälligheter
Allt är inte av slump
De finns tankar bakom….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 124 gånger
Publicerad 2010-01-07 12:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO