Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
livets gång


Gamla familjen

Man kan säga så klokt
det är livets gång

men känslorna
hänger inte med

svårt att släppa
de tjocka banden

tryggheten som var
nu bor den i mig

men livet är nu
går inte att stoppa

så tankarna flyger
och nu är LIVET




Övriga genrer av Christine Sabel
Läst 202 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-06-11 21:58



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Ja livet...det stora det fantastiska pågår just NU...du beskriver det så fint
2009-06-27

  Eva Langrath VIP
Ord sätter du på livet just som det är
2009-06-12

    sajo
Får en känsla av minnen som du har inom dig. Där du växt upp, eller nära anhöriga bott....

En bra text om hur livet är.
2009-06-12
  > Nästa text
< Föregående

Christine Sabel
Christine Sabel