Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så (o)lika

Du har din måne
och jag har min

Medan ni dansar soldans
ser jag på
dricker mitt kaffe
eller vad det nu kan vara

Ibland har du saker att säga
om hur jag sköter mitt
men du
dansa på istället

Du är nog klar med mycket
av det du ville uppnå
jag fortsätter spela gitarr
med mina tre
ackord

Och om du väljer att ta vara på ditt inre liv
fixar jag mitt yttre
just nu

Du får nog bara ha tålamod med mig, storasyster
Jag klarar ju dig




Fri vers av billie
Läst 192 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-06-12 09:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

billie
billie