Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla dessa daglediga


Alla dessa jävla daglediga
Längtar de efter att störa livet för andra

De är på apoteket mellan 11-13
Och de ska prata med receptarierna om
Sin sår på benen
Och deras sen länge döda makar
Hade det med, är de ett tecken
På att dö frågar dom

De kommer in på affären
5 minuter innan det stänger
som om de inte hunnit förr
när rusningen är som värst
så ska dom åka… bil, med
Det är rena lusningstragiken

De står i rulltrapporna
Mitt i
Och i övrigt så beter de sig som
Om de har fullt upp och alltid måste
Visserligen långsamt, men stressa…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 117 gånger
Publicerad 2010-01-07 01:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO