Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I tjocktröja och regnställ

träden vajar
slungas
fram och tillbaka

ruskandes
i vindpin och regn
i sommarvärme, kallt

Du huttrar och ryser
drar upp regnjackans dragkedja i halsen
och stoppar händerna i fickorna

ruskandes
i vindpin och regn
i sommarvärme, kallt…




Fri vers av Niklas Gladh
Läst 430 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-06-12 14:45



Bookmark and Share


  Sara Heiling
å snart kommer den vindpinande, regniga hösten!
dina dikter lockar solen genom molnen ;-)
2009-08-28

  Lilla My* VIP
Brrr!!!Sommaren är kall!!
2009-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Niklas Gladh
Niklas Gladh