Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyssna för tusan


Man säger åt dom
”akta den nu”
och så går den sönder
de går på tok

Eller de gör illa sej
För att de inte lyssnar
På det man säger
”de va inte meningen”
Säger dom då

Om jag trodde de var meningen
Så hade jag sparkat dej i ashlet
Allt jag kunde…

Men du har väl för XXXXXXXX
Kunnat ”LYSSNA” innan




Fri vers av LassO
Läst 130 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-07-19 21:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO