Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har aldrig tänkt på anorexi förut - vägen tillbaka

.

Jag känner
att jag sakta
växer mig starkare
även om det
fortfarande
finns dagar
då jag skyr spegeln

Och det
har varit ganska många
dagar
på senaste tiden
som jag kunnat
acceptera
en viss mån
av normal smal kropp

Dock
så sker
dessa accepterande blickar
i spegeln
då jag är påklädd
Och jag kan
erkänna
att jag har
en bit kvar att vandra
innan det kommer en dag
då jag lyckats,
om än bara för en sekund,
sudda bort
den mentala bilden
av den överviktiga kropp
som fortfarande är
den synen av mig jag har
trots att
jag nu,
oftast,
vet
att det är
en psykologiskt påklistrad bild




Fri vers av Il poeta della luna
Läst 605 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2009-06-12 20:27



Bookmark and Share


  Msann
Helt underbart bra!
2010-06-14

  En strimma av guld
Denna dikt skapade rysningar av den igenkännande känslan som du beskriver så väl. En styrka att du kommit så långt med din insikt.

Du kommer att klara det.
2010-01-03

  Jojo
ärlig nära beskrivning av en tuff väg tillbaka
2009-06-15

  Suzy med punkterna
Mycket naket och ärligt skrivet om en av våra mest växande sjukdomar
2009-06-14

    Lindizz
starkt, öppet och berörande skrivet.
2009-06-12
  > Nästa text
< Föregående

Il poeta della luna
Il poeta della luna