Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poet är poet


Jag skriver
Inte för att hjärtat river
Man jag skriver
Och jag överdriver
Ibland….

Och jag skriver för att jag inte kan
Låta bli
En get är get
Han kan inte ändra på det


Jag är nog en poet
Med eller utan
Giltighet
Innanför eller utanför
Rökrutan
Eller dito för poeter
Så är de Lasso jag heter

Och skriver om allt som kommer på
För texterna kommer upp ändå.
Som ett bi är ett bi
Och kan inte det, låta bli




Fri vers av LassO
Läst 140 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-06-13 18:48



Bookmark and Share


  Fånga dagen
ler :) underbart poetat
mvh ak
2009-06-13
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO