Här är aldrig" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Här är aldrig


Där

 

Söndag en rutig dag

Sådär blå med grönvita ränder

Där skorstenar glödde vitkalkat

Skogen rensade fälten

 

Du hattklädda nyponrosiga syster

I tröst med solvärmda fåglar

Sommarbänkar mot höstar

Haven seglar i fjärdens gömslen

 

Kan du se mig därifrån?

 




Fri vers av madigan
Läst 239 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-06-12 23:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

madigan
madigan