En tyst omärkbar

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En tyst omärkbar




Bris

 

Fönstrets tyngd

Lutade sig emot henne

Med armslång väntan

I kvällsrodnadens sommar

 

Tillsammans väntade de

I glasets glitter från ljuset

På uppvaknande minnen

I morgondagens lekande gräs




Fri vers av madigan
Läst 232 gånger
Publicerad 2009-06-12 23:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

madigan
madigan