Vandringen var mödosamt

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vandringen var mödosamt




Tung

 

Känslor kan ge röda repskador

Framburna i den grå sommardagens skuggor

Under betongtakens kompakta fyrkanter

 

Blödande som begynnande vulkanutbrott

Där regnets droppar sakta bildar ånga

Mullret var någons annans saknad

 

Hästarnas hovar i gatornas asfalt

Mildrades av lövens gröna mattor

Skriken ekar mot gula fasader

 

Linnéan blommande skör i sin skog

Som oupptäckta läkande kyssar

Osedda dessa bortglömda dagar 

 

 




Fri vers av madigan
Läst 215 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-06-13 10:04



Bookmark and Share


  Yrre VIP
Så sorgesamt men så vackert!
2009-06-13
  > Nästa text
< Föregående

madigan
madigan