Luddighet är också ett Ord kanske lika" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Luddighet är också ett Ord kanske lika


Förståbart

 

Gränsen var en blank nolla

Ofylld genomskinlig

Ännu inte ifylld

Av hopskrivna oemotståndliga

Kapitel

Där varje ord

Har sin egen tveksamma

Betydelse

 

Där Bör

Endast kan vara en saga

En berättelse om

Vad som kunde vara 




Fri vers av madigan
Läst 289 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-06-13 10:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

madigan
madigan