Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Landet Icke Vara

Vi kom från landet Icke Finnas
och fick gåvan att få vara
Det landet kan vi inte minnas
eller förklara

Vi möter mänskor här
och en och annan blir oss kär

Och när till sist vi reser hem
då har vi kärleken att spara
och en gång blir vi ett med dem
i landet Icke Vara




Fri vers av stenhur VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-06-13 16:21



Bookmark and Share


  walborg
Tack kära Du för innerligt vacker text om det vi tror och hoppas på och det vi kan göra i livet här och nu - älsken varandra.
2009-06-13
  > Nästa text
< Föregående

stenhur
stenhur VIP