Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att ha skrivsvårigheter

Det kan man inte rå för

det är det jag har

men det skall väll inte få

hindra än att skriva poesi

jag skriver för att

jag mår bra inom mig

när jag får skriva av mig

ge gärna kritik för det tål jag

jag är nog inte ensam om dom

svårigheterna

Det är ett stort steg

att våga erkänna att man har

ett skriv handikapp

men jag skriver ändå

så det så




Fri vers av Ann-christin
Läst 464 gånger
Publicerad 2005-09-26 19:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ann-christin
Ann-christin