Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag brukar inte skriva på engelska men just denna texten kändes naturligt. Kommentera gärna om något ser lustigt ut ut språklig synpunkt.


Ignoring life

Try to escape
Caught in a net
Trapped in myself
In rage and in doubt

Grabbing the knife
My only way out
Cutting the net
Feeling the light

Now I am gone
Nothing to fear
If I only knew
That you loved me to !




Fri vers av Redwine
Läst 268 gånger
Publicerad 2005-09-26 20:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Redwine
Redwine