Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bleka


Jag hörde om en kvinna
Som helt enkelt ville bleka sin röv
Eller själva anus

Jag kanske är omodern
Men jag har faktiskt aldrig funderat
I dom banorna

Hur kommer man på
En sån idè….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 147 gånger
Publicerad 2010-01-06 21:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO