Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nya tider, nya ord


Besök i Obbola
Lunchtid stannade och fråga en äldre tant
Om de fanns nån restaurang där

Nä sa tanten ”men de finns en pischa”
Jodå visst fanns de en sån…
Denna då nya men ännu ej
Så lättuttalade maträtt

Ja då, på 80 talet alltså….




Fri vers av LassO
Läst 165 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-04 21:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO