Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

 

ohayoo gozaimasu!!

 




Ett porträtt på dig ..

 

 

Jag sitter alltför länge framför det vita pappret
och begrundar hur ska jag rita ditt ansikte..

så jag frågar mig själv..
Hur ska jag sätta en ålder
ett liv i det vita pappret
att klä henne på ditt ansikte....

Hur ska jag presentera ditt ansikte för världen...
för de förälskade..

så minns jag under min förvirring Leonardo Da Vinci..
den fantastiska artisten som kunde måla och rita upp med sin högra hand och
vänstra hand med extrem skicklighet...

Så jag undrar...
på vilken hand ritade han det berömda porträtt av Mona Lisa
för att ge henne odödlighet och berömmelse




Övriga genrer av issac.a.m
Läst 367 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-06-14 16:59



Bookmark and Share


  Sladjana Zubcevic
Vackert!
2009-06-15

  kärleks ängel
man kan aldrig måla sin kärlek den förmedlar alltid så många skänslor som inte går att förmedla eller fånga i någon målning!!!
2009-06-15

  sulimaa
Vackert ...
2009-06-14

    ej medlem längre
Underbart skrivet....
2009-06-14

  sachie
Vacker text Issac!

Konbanwa!

^_^,
2009-06-14

  Carola Bouvin
Jag betvivlar inte din förmåga då du fattar pennan =)
2009-06-14

  Suzy med punkterna
Godmorgon;=))

Med känslan målar du det vackraste porträttet som någonsin skådats.
2009-06-14

  Sturesdotter
Måla upp din älskade; du finner redskapet
2009-06-14

  Larz Gustafsson VIP
Jag tycker att Mona Lisa är anskrämlig och motbjudande.
2009-06-14
  > Nästa text
< Föregående

issac.a.m
issac.a.m