Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sveket



Jag gav dig mitt allt
blottade mitt inre,
min själ.
Du var min andning
jag var du.
Du kan aldrig ana,
besvikelsen och ångesten
som råder inom mig
sen vetskapen om ditt förräderi.




Fri vers av giovanni casadei VIP
Läst 256 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-06-14 12:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

giovanni casadei
giovanni casadei VIP