Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Julefrid




Nu när tomten avslutat har
sin årliga runda
har säkert märkt att hos många
julen har varit annorlunda.
borta är hoppet om en bättre
framtid
kvar är minnerna av en svunnen
julefrid.




Fri vers av giovanni casadei VIP
Läst 277 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-06-14 12:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

giovanni casadei
giovanni casadei VIP