Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barndom



Fången i min olygliga visdom
söker jag mig till
min första lärdom.
Där, ovetande om min
blivande visdom,
levde jag i ett fattigt
men lyckligt barndom.




Fri vers av giovanni casadei VIP
Läst 288 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-06-14 12:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

giovanni casadei
giovanni casadei VIP