Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


Detta ständiga letande


Samma ansikte tittar alltid tillbaka på mig
När jag tittar i spegeln
Alltid samma ansikte
Alltid samma svarta ögon
Där inne finns min själ
Där inne någonstans

Blöder
Jag blöder
Letar efter någonting, ingenting
Letar efter smärtan
Jag blöder
Hugger
Letar efter min själ

Fortsätter att titta i spegeln
Möter samma tomma ansikte
Svart, grått, och vitt - färglöst
Min själ finns någonstans
Ingenstans
Jag vill hitta den
Snälla, låt mig hitta den...

Vill inte blöda mer
Vill fortsätta blöda
Låt blodet skölja bort det svarta
Låt blodet strömma över det färglösa golvet
I den färglösa världen
Rött
Vill inte titta mera i spegeln
Vill inte möta samma ansikte
Vill inte andas mera
Inte finnas, inte ständigt leta efter min själ

På ett färglöst golv
I en färglös värld
Finns nu en röd pöl av blod
Mitt blod
Min själ
Och så jag
Andas inte mera





Fri vers av -October-
Läst 560 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-06-14 12:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

-October-
-October-