Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stolthet


Det är i stundens allvar
som människor prövas.
Först då, vissa inser
att sådant som stolthet
berövas.
Må det vara svårt att knapert leva,
att ta en dag i sänder.
Den stolte säljer sig inte
till penningar starka händer.
Ty han vet att livet har mer att ge
även om för stunden, har han svårt att le.




Fri vers av giovanni casadei VIP
Läst 267 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-06-14 13:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

giovanni casadei
giovanni casadei VIP