Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vördnad för vår Jord har vaknat då vi ser hur illa hon verkar må och vi är fler och fler som funderar på hur vi borde leva för att bidra till ett mer hållbart leverne som inte sliter så hårt på de ändliga resurserna


den lilla människan vaknar

hur mår du vår Moder Jord
hur är det egentligen fatt
du gråter ju kära Moder Jord
du gråter ju dag som natt

får du ingen ro du kära Mor
du skakar och du rister
är du full av oro kära Mor
när du ser dina barns fel och brister

men betänk då vår ömma Moder
vi är ju fortfarande under konstruktion
vi är så omedvetna käre Moder
vi har just vaknat ur en illusion

men vi sträcker oss mot himlen
när vi vet att du är här
vi kan känna starkt din trygghet
i Jordens atmosfär

då kan du vara lugn du käre Jord
hjärtat är öppet och kroppen naken
då kan du vara stolt du lilla Mor
att din lilla människa är vaken




Fri vers av Gunsan
Läst 216 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-06-14 14:09



Bookmark and Share


  Ronny Berk
vältänkt , viktigt , vördsamt och vackert i tid som denna; ja !
2009-06-21

  Miss Mod
Nyvakna människor kommer till sans inför , fint.
2009-06-17

  Eva Enjebo/Drugge VIP
Fint
2009-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Gunsan
Gunsan