Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagarejn


Dagarejn, sa fader Albert
tog på sig sommarkepsen
gick ned till havet




Övriga genrer av Fredrik P. VIP
Läst 227 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-06-14 15:51



Bookmark and Share


  aol
känner en stor värme
2009-07-03

  lyckeli
gjorde varmt
och gott inuti
2009-06-18

  Eva Langrath VIP
ord som sprider varm känsla inombords
2009-06-14

  Ulf Lagerholm
med det där omisskänliga skånska stuket på "dagaregn" förbehåller jag mig rätten att bara älska denna shortcut

mycket bra, du förmedlar ett slikt asketiskt porträtt, som jag lärde mig känna igen i bl.a. E Johnssons noveller

återigen; gott så det räcker långt
2009-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP