Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Samvete

Ditt samvete förnekar
Din spegelbild visar saningen
Dina ögon talar saning
doft av ångest mot mig slår.....




Fri vers av Sabina "ops"
Läst 200 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-06-14 16:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sabina
Sabina "ops"

Mina favoriter
Tårarna