Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hoppet ger styrka

Svarta tårar
känner smärtan om och om igen
min kropp är märkt av ditt verk
min själ likaså
känner smärtan tusenfalt
önskar så att nån såg min hand som ropade på hjälp
allt var tomt
sökte kraft i min själ
en själ som bara vill gå mot ljuset
ett ljus som kommer närmare och närmare
hoppet ger styrka ger mig mod för en stund
kroppen blir tung ögonen ser svart
undrar om jag gud nu ska möta
han som finns vid vår sida han som älskar oss...
nä han finns inte för mig inte vid min sida
men ljuset ser jag....
kanske..
ofader lindra min smärta
ge mig styrka och mod att resa mig och gå och inte vända om
Amen




Fri vers av Sabina "ops"
Läst 176 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-06-14 16:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sabina
Sabina "ops"

Mina favoriter
Tårarna