Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I din skugga


Den tärande rotlösheten

Gnager sig in i själen


Smärtan bakom dina ögon

Att aldrig få komma till ro


Ständigt sökande

Efter kärleken / bekräftelsen

Älska mig


Vill vagga dig in i trygghet

Ge dig närhet

Livet


Men jag är inte din dröm

Dina tankar

Ditt hjärta finns på annat håll


Du söker bortom stjärnorna

Det ouppnåeliga

Rädd att förlora

Det du aldrig haft


Lyckan i livet finns i de små tingen

Kärleken är evig...








Fri vers av Aquila
Läst 317 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-06-14 17:51



Bookmark and Share


  Lucie
Rädslan att förlora gör att man ibland inte vågar satsa eller chansa. Kärleken är alltid komplicerad, men den kan också vara underbar.

"Lyckan i livet finns i de små tingen" välskrivet och stämmer.

Vacker dikt!
2009-08-20

  FrökenFräken
vad fin :)
2009-08-15

  beam72
Underbara meningar med så mycket innehåll
2009-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Aquila
Aquila