Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
mmmhhh..


Varats tolkning

Så nu kvarstår bara möjligheter
bäcksvart råolja är passé

bortdessilerad av kol och eter
Husse mått ha tagit
hundens avfallskasse

Fri, allt annat är patetism
Glad i det vackra som klingar
Lyfter min blick för Du är min -ism
Nu kvarstår bara möjligheter,
oemotståndligt härligt för du mig givit vingar




Fri vers av sokrat
Läst 421 gånger
Publicerad 2005-10-13 17:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sokrat
sokrat