Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en bra dikt


jag kommer slå sönder bilderna på oss

jag kommer slå sönder bilderna på oss
men hammaren i din verktygslåda

jag kommer riva sönder din favoritskjorta
så att jag slipper se henne bära den

jag kommer bryta av alla dina cd-skivor
i hopp om att du ska bry dig

jag kommer sluta vattna alla blommorna
som du har betalat

jag kommer slänga ut din tv genom balkongen
så glaset krossas precis som mitt hjärta

jag kommer bränna alla saker du köpt åt mig
så jag slipper att se ditt ansikte hela tiden

och jag kommer slå sönder alla speglar
så att jag slipper se personen du gjort mig till




Fri vers av lonelynights
Läst 290 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-06-14 20:15



Bookmark and Share


  Sophia B
hjärtskärande, älskar sista stycken, en oerhörd understrykning.

"och jag kommer slå sönder alla speglar
så att jag slipper se personen du gjort mig till "

Oerhört bra!
2009-07-27

  systra
OJ!! Denna text var stark, med en rysning kan jag känna igen mig...
2009-06-14
  > Nästa text
< Föregående

lonelynights