Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till överheten

Till de styrande som säger hur våra liv skall vara
vill jag inkomma med några reflexioner bara.
Om man finge ha 100% kontroll
tänk hur lätt det vore att sänka alla bidrag till noll.
Ty då kan man göra som i industri´
kassera det som inte blir nån klirr i.
Berika den rikes utlandshemvist
så att han slutar och tycka att svedala är trist.
Vill man dessutom slippa känslor hantera
Robotisera mera.




Fri vers av giovanni casadei VIP
Läst 289 gånger
Publicerad 2009-06-15 12:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

giovanni casadei
giovanni casadei VIP