Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Precis som ingenting hänt.


Han spelar gitarr i köket.
jag ser bara halsen sticka fram ur dörröppningen.
Utanför skriker två tallar, det stormar
och det ser ut att göra, ont.

Han försöker skriva hårda ord,
försäkrar om att det inte handlar om
mig

visst.

Jag funderar över
det sociala arvet
Jag funderar över ett
Black crowes omslag

Det är söndag och Coop
i Johannelund, har gjort succé
två par skor á 99 kr
styck
800 gr köttfärs för 49.90
det är bra va..?

Jag tänker på varför
alkoholism går igen i
två generationer
hoppar över en tredje
Jag tänker att
the spider and the fly
är en riktigt bra låt

Det är söndag.
Det är ok.




Fri vers av billie
Läst 239 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-06-14 21:16



Bookmark and Share


  amarcord
Fan va bra! Du fångar vardagen och allt som är vanligt, men ändå så unikt.
2009-06-14
  > Nästa text
< Föregående

billie
billie