Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Omväxling förnöjer


Allt


Blir ju tråkigt i längden




Sandstrand och sol
Men
En vandring i öknen
Är inte lika kul….

Ett svalt regn i hettan
God mat och bekvämt liv
Därför har man sommarstuga
Men regnet an bli jobbigt
Sommarn med, utan all bekvämlighet



Och om allt bara är bra hela tiden
Så vet man ju inte om det
Kyla och snö kan va vackert
men snart nog, ledsamt
Saknar töväder och
sol.....




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 163 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-06 15:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO