Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stillastående luft

.

Det målade taket,
kyrkbänkarna,
och det absoluta lugnet
av stillastående luft
får tankarna
att eka tyst
- sökandes svar

men kristet svar
finns ej att hämta
i denna fråga,


jag vänder mig inåt,
letar,
söker,
försvinner
och drunknar
- liggandes i fosterställning,
finnandes inget svar




Fri vers av Il poeta della luna
Läst 230 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-06-15 13:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Il poeta della luna
Il poeta della luna