Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland måste man gräva där man står...


Insikt

Mitt under solen
På världens högsta berg
Stod en man
Och spottade
På molnen

I sex dagar
Hade han
Stirrat på solen

Hans ögonlock
Var bortbrända
De hålor där hans
Ögon suttit
Var fyllda med sot

Han lyfte sina
Brända armar
Mot himlen
Och skrek
\"Jag har skådat ljuset\"
Om och om och om och om igen...




Fri vers av AtomHeartMother
Läst 521 gånger
Publicerad 2005-09-26 23:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AtomHeartMother
AtomHeartMother