Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag hoppar för att jag vill leva

Jag kan inte leva ut livet
och jag är död
för jag är död

En smultronbuske lyser så röd
men ikväll är den död

Där bakom lever allt
bakom draperiet till eran värld
en värld utan skyddsnät

Min värld skyddad av rökig dimma
som ett klädesplagg du glömt att tvätta

Jag hoppar ut ur dimman
ner för klippan
ni hoppar för att ni vill dö
jag hoppar
för att jag vill leva




Fri vers av fucking poetic
Läst 430 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-06-15 17:17



Bookmark and Share


  Cakki
Väldigt enkla ord sammansatt på rätt sätt. Men såååånt djup det är bakom orden egentligen. Fantastiskt ! :)
2011-03-31

    ej medlem längre
Underbart skriven!
2010-08-09
  > Nästa text
< Föregående

fucking poetic
fucking poetic