Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

...

En annorlunda värld med många skeptiska människor.

människor som vill andas men inte får någon luft.

människor som vill leva men inte får någon chans.

människor som vill sova men inte har någon ro.

människor som har allt men ändå vill ha mer.

människor som trots att de lever vill leva mer.

Vi lever i en värld full av stress och människor som är otacksamma inklusive jag.

Vad ska vi göra?




Övriga genrer av Pideh
Läst 374 gånger
Publicerad 2009-06-15 19:48



Bookmark and Share


  Vildkärlek
vad vore livet om det var lätt ?
2010-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Pideh
Pideh